Tyto 50 g Platinové slitky mají elegantní a moderní design se zrcadlovým povrchem. Tyto vysoce kvalitní platinové slitky, které pocházejí z historické rafinérie Valcambi, mohou být účinným způsobem, jak rozšířit vaše portfolio nebo sbírku. Obsahuje 50 g .9995 čisté platiny. Jednotlivé slitky dorazí v zapečetěném ochranném TEP obalu, který uvádí hmotnost a autentizaci slitků. Líc: Zobrazuje jedno vyražené logo Valcambi kromě hmotnosti a čistoty Rub: Funkce "Valcambi Suisse" vyražené v elegantní dokonalosti.... Celý popis

Koupit za 51 442 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tyto 50 g Platinové slitky mají elegantní a moderní design se zrcadlovým povrchem. Tyto vysoce kvalitní platinové slitky, které pocházejí z historické rafinérie Valcambi, mohou být účinným způsobem, jak rozšířit vaše portfolio nebo sbírku.
Obsahuje 50 g .9995 čisté platiny.
Jednotlivé slitky dorazí v zapečetěném ochranném TEP obalu, který uvádí hmotnost a autentizaci slitků.
Líc: Zobrazuje jedno vyražené logo Valcambi kromě hmotnosti a čistoty
Rub: Funkce "Valcambi Suisse" vyražené v elegantní dokonalosti.
Valcambi je přední švýcarská rafinérie známá pro vynikající řemeslné zpracování.
Každý platinový slitek je označen jedinečným sériovým číslem.
Valcambi mincovna zahájila činnost v roce 1961. Valcambi je švýcarský výrobce drahých kovů, který provozuje jeden z největších světových závodů na výrobu drahých kovů v Balírně. Valcambi se etablovala jako jedna z nejlepších světových rafinérií drahých kovů. Jemný dojem a zrcadlový povrch na těchto platinových slitkách, který byl vytvořen pomocí nejnovějších metod a technologií, ukazuje postavení Valcambi jako butikové rafinérie s pověstí pro výrobu krásných produktů z platinových slitků. Pro vaši vlastní mysl jsou slitky Valcambi Platinum potištěny jedinečnými sériovými čísly. Vzhledem k tomu, že hlavní činností společnosti Valcambi je zdokonalování drahých kovů již více než 50 let, lze mincovně důvěřovat pro vysoce kvalitní produkty.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Valcambi
Hmotnost 50 g