Valcambi SA Provoz rafinerie ve Valcambi byl zahájen v roce 1961. Ústředí společnosti a provoz rafinerie se nachází v Balerně v jihovýchodním Švýcarsku poblíž italských hranic. Podnik je umístěn v blízkosti hlavní silniční sítě, čtvrt hodiny jízdy na sever od Lugana. Rafinerie Valcambi produkuje zlaté cihly pro centrální banky mnoha států, razí se zde mince národních měn a produkují různé výrobky z drahých kovů pro prestižní instituce. Valcambi platinové slitky Švýcarský platinový slitek o velikosti... Celý popis

Koupit za 99 733 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Valcambi SA
Provoz rafinerie ve Valcambi byl zahájen v roce 1961. Ústředí společnosti a provoz rafinerie se nachází v Balerně v jihovýchodním Švýcarsku poblíž italských hranic. Podnik je umístěn v blízkosti hlavní silniční sítě, čtvrt hodiny jízdy na sever od Lugana. Rafinerie Valcambi produkuje zlaté cihly pro centrální banky mnoha států, razí se zde mince národních měn a produkují různé výrobky z drahých kovů pro prestižní instituce.

Valcambi platinové slitky
Švýcarský platinový slitek o velikosti 100g, který je certifikovaný společností Valcambi. 
Doklady autenticity jako je logo rafinéra, unikátní sériové číslo, ryzost a váha jsou deklarovány na svrchní straně slitku.
Rozměry slitku 100g jsou 27,00 x 47,00 x 4,00 mm.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Valcambi
Hmotnost 100 g